Σε επαφές με τον αιγυπτιακό σύλλογο, Γουάντι Ντέγκλα βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας, προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας.
Μετά την αποχώρηση του Τάκη Γκώνια από τον πάγκο, οι Αιγύπτιοι εξέταζαν τα κατάλληλα ονόματα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη διάδοχη κατάσταση και κατέληξαν στην περίπτωση του πρώην προπονητή του Παναιτωλικού.
Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή ο 44χρονος εμφανίζεται μόλις μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίων, αφού βρίσκεται στην Αίγυπτο προκειμένου να γίνουν οι τελικές επαφές και εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο να δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας για την έναρξη της συνεργασίας τους.
Την φετινή σεζόν η Γουάντι Ντέγκλα έχει απολογισμό στο πρωτάθλημα 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες και βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.