Σε επαφές με τον αιγυπτιακό σύλλογο, Γουάντι Ντέγκλα βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας, προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας.
Μετά την αποχώρηση του Τάκη Γκώνια από τον πάγκο, οι Αιγύπτιοι εξέταζαν τα κατάλληλα ονόματα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη διάδοχη κατάσταση και κατέληξαν στην περίπτωση του πρώην προπονητή του Παναιτωλικού.
Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή ο 44χρονος εμφανίζεται μόλις μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίων, αφού βρίσκεται στην Αίγυπτο προκειμένου να γίνουν οι τελικές επαφές και εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο να δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας για την έναρξη της συνεργασίας τους.
Την φετινή σεζόν η Γουάντι Ντέγκλα έχει απολογισμό στο πρωτάθλημα 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες και βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR