ΑΕΚ: Θλάση ο Τσιγκρίνσκι
Έκανε μαγνητική ο Ουκρανός στόπερ με τα αποτελέσματα να δείχνουν πρόβλημα στον τετρακέφαλο
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις κατά την προθέρμανση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να μείνει τελικά όχι απλά εκτός ενδεκάδας, αλλά και εκτός αποστολής.
Σήμερα ο Ουκρανός στόπερ έκανε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.
Η θλάση του Τσιγκρινσκι είναι πρώτου βαθμού και έτσι θα τον κρατήσει εκτός μάχης για τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ.
Από αύριο ο έμπειρος αμυντικός θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας και μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορούν να γίνουν ακριβείς υπολογισμοί για τον χρόνο επιστροφής του. Κάτι που θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση του οργανισμού του στο πρόγραμμα.
- Ολοταχώς για sold out και το Ολυμπιακός – Βόλος
- Βριλήσσια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης της υπαλλήλου έξω από τα ΕΛΤΑ
- Βορίζια: Συνελήφθησαν οι γονείς του Φανούρη Καργάκη
- Παναθηναϊκός: «Ένας χρόνος χωρίς τον Μίμη Δομάζο – Για πάντα στις καρδιές μας»
- Ηράκλειο: Γάτα κατάπιε 11 λαστιχάκια για τα μαλλιά – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- Ακίνητα: Πώς αλλάζει ο χάρτης το 2026 – Ακριβά ακίνητα, χαμηλή διαθεσιμότητα και επενδύσεις υψηλού ρίσκου

