
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΑΕΚ μέσα από την «Αγιά Σοφιά»
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα από την «Αγιά Σοφιά» με το επιβλητικό στέγαστρο να έχει πλέον ολοκληρωθεί
Η τοποθέτηση του στεγάστρου στην «Αγιά Σοφιά» ολοκληρώθηκε και πλέον το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακό εξωτερικά, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην τελική του μορφή.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με αναρτήσεις της στα social media έδωσε στη δημοσιότητα πλούσιο φωτογραφικό υλικό με θέα από τις κερκίδες και τις σουίτες του γηπέδου.
Οι εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Το βάρος των εργασιών πλέον πέφτει στις εργασίες εντός του γηπέδου αλλά και στην υπογειοποίηση με τους οπαδούς της Ένωσης να μην βλέπουν την ώρα να μπουν μέσα και να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται.
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»


