
Κλήσεις από Τροχαία σε Αθήνα και Πειραιά για στάθμευση σε ράμπες ΑμΕΑ
Ειδική εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση παραβατικών αντικοινωνικών συμπεριφορών στάθμευσης σε ράμπες ΑΜΕΑ
Συνεχίζουν οδηγοί να σταθμεύουν τα οχήματα τους σε ράμπες ΑμΕΑ δυσκολεύοντας την κίνηση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.
Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση «παραβατικών αντικοινωνικών συμπεριφορών» στάθμευσης σε ράμπες ΑμΕΑ, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, ειδική εξόρμηση μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης.
Οι έλεγχοι έγιναν κατά μήκος οδικών αξόνων του Δήμου Αθηναίων και ενδεικτικά στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Σπύρου Μερκούρη, Εμπεδοκλέους, Ριζάρη, Υμηττού, Μομφεράτου, Δημητσάνης, Μάρνη, Αναπαύσεως κλπ.
Κατά την εξόρμηση βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις σε ράμπες ΑμΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 2 οχήματα.
Αντίστοιχη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στην περιοχή του Δήμου Πειραιά κατά την οποία βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑμΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 21 οχήματα.
Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μήνυμα ανακωχής
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Μέλισσα κόντεψε να σκοτώσει γυναίκα στην Κρήτη – Την έσωσε η γειτόνισσα με ένεση αδρεναλίνης
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ



