Στη Νιόν ο Γεραπετρίτης για ραντεβού με την UEFA
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, βρίσκεται στο αρχηγείο της UEFA, για να γίνει προπαρασκευαστική κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Στη Νιόν της Ελβετίας βρίσκεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο υπουργός Επικρατείας, μετέβη στην ελβετική πόλη, όπου βρίσκεται το αρχηγείο της UEFA, με σκοπό να ξεκινήσουν οι συζητήσεις, αλλά και να γίνει η πρώτη προπαρασκευαστική κουβέντα, ενόψει της συνάντησης που πρόκεται να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες, μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Ο κ. Γεραπετρίτης ταξίδεψε μόνος του στην Ελβετία, έχοντας μαζί του μόνο προσωπικούς συμβούλους του και νομικούς, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το «μνημόνιο για την ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως είχε πει και ο Κ. Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής.
- Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επίθεση στη Συρία με βίντεο
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»
- Ανδρουλάκης σε αγρότες: Διάλογος πρέπει να γίνει αλλά με ειλικρίνεια και αποτελέσματα. Όχι νέα κοροϊδία
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες
- Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 1-4: Κακή εμφάνιση για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)





