Ο κοροναϊός βύθισε τη Wall Street
Με μεγάλη πτώση έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση του Ιανουαρίου, την Παρασκευή, το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Με μεγάλη πτώση έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση του Ιανουαρίου, την Παρασκευή, το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Αρνητικό κλίμα
Το αρνητικό κλίμα διαμόρφωσαν οι εντεινόμενες ανησυχίες για την επιδημία ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός στην Κίνα, οικονομικοί δείκτες που υποδεικνύουν επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ καθώς και αντιφατικά αποτελέσματα χρήσης εισηγμένων εταιρειών.
Οι δείκτες
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 603,41 μονάδων (–2,09%), στις 28.256,03 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 148,00 μονάδων (–1,59%), στις 9.150,94 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 58,14 μονάδων (–1,77%), στις 3.225,52 μονάδες.
Η μηνιαία επίδοση
Ολόκληρο τον Ιανουάριο, ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,99% και ο S&P 500 κατά 0,19%. Ο Nasdaq, αντιθέτως, κατέγραψε άνοδο 2,00%.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι
- Όταν τα ντοκιμαντέρ γίνονται screen therapy: Από το πολιτικό χάος στη μαγεία της σύνδεσης και το προσωπικό στοίχημα ενός διάσημου σεφ
- Σχεδόν μισός αιώνας – Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς «Δυναστεία» 45 χρόνια μετά την πρεμιέρα
- Κίνηση στους δρόμους: Κλειστές λωρίδες λόγω έργων σε Κηφισό, Αττική Οδό και Βουλιαγμένης – Πού υπάρχουν προβλήματα









