Boλή τορπίλης του υποβρυχίου ΚΑΤΣΩΝΗΣ παρακολούθησε ο υφυπουργός άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.
Βολή τορπίλης του υποβρυχίου ΚΑΤΣΩΝΗΣ παρακολούθησε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.
Συγκεκριμένα ο υφυπουργός συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ, επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», όπου παρακολούθησε βολή τορπίλης γυμνασίων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της προγραμματισμένης εθνικής τεχνικής άσκησης «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ».
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα



