Μέγα «κάζο» της Φενέρ από την Γκαζιαντέπ
Η Φενέρμπαχτσε έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης και ηττήθηκε με 81-70 από την Γκαζιαντέπ για το τούρκικο πρωτάθλημα.
Θύμα έκπληξης έπεσε η Φενέρμπαχτσε στο τούρκικο πρωτάθλημα, όπου παίζοντας χωρίς τους Σλούκα, Ντε Κολό και Γουίλιαμς, ηττήθηκε με 81-70 από την Γκαζιαντέπ.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς λοιπόν εκεί που φάνηκε να ανεβαίνει στην Ευρωλίγκα αλλά και στο πρωτάθλημα, έκανε πισωγύρισμα στην Τουρκία, σε ένα παιχνίδι που ηττήθηκε μάλιστα με κάτω τα χέρια.
Για τους νικητές, που πήγαν στο 7-10, κορυφαίος ήταν ο Γέλοβατς με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από 13π. είχαν οι Κρόφορντ, Ριτς και Ογκούτ.
Από την ομάδα του Ομπράντοβιτς, που είχε εκτός τους Σλούκα, Ντε Κολό και Γουίλιαμς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντίξον με 16 πόντους, με τον Λοβέρν να είχε 14π.
Τα δεκάλεπτα: 19-17, 37-38, 60-52, 81-70
- Ουκρανία-Ρωσία: Τα «κλειδιά» για να πατηθεί το κουμπί ενός μηχανισμού επιτήρησης κατάπαυσης πυρός
- Νέα ευκαιρία του Ολυμπιακού με σουτ του Ζέλσον (vid)
- Παναθηναϊκός: Δεν κινδυνεύει με αποπομπή ο Μπενίτεθ, τα είπε με Αλαφούζο
- Κούβα: «Προς το συμφέρον της» να ξεκινήσει σύντομα μεγάλες αλλαγές, λέει ο Λευκός Οίκος
- Λεβάντε-Βιγιαρεάλ 0-1: ‘Εκανε δήλωση θέσης για το Champions League
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Η σύγκρουση των Πιρόλα και Ρέτσου στον «αέρα» (vid)


