Κύπρος : Λεωφορείο με μούχλα και… μανιτάρια μεταφέρει μαθητές
Απίστευτες εικόνες από το εσωτερικό ενός λεωφορείου στην Κύπρο, δίνουν στη δημοσιότητα κυπριακά ΜΜΕ
Απίστευτες εικόνες από το εσωτερικό ενός λεωφορείου στην Κύπρο, δίνουν στη δημοσιότητα κυπριακά ΜΜΕ.
Στις εικόνες που προκαλούν αηδία, όσο περίεργο και αν ακούγεται, μπορεί κανείς να δει μανιτάρια να ξεφυτρώνουν από το ταβάνι του λεωφορείου αλλά και μούχλα στα παράθυρα.
Σε ανάρτηση του ο Υπουργός Μεταφορών της Κύπρου, Γιάννης Καρούσος αναφέρει ότι βρέθηκε επί τόπου για να επιθεωρήσει το λεωφορείο μαζί και με τους Συνδέσμους Γονέων και μέλη από το Κοινοτικό Συμβούλιο Γιόλου, όπου και διαπίστωσε την κάκιστη κατάσταση του λεωφορείου.
Πρόσθεσε ότι το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, θα ελεγχθεί και δεν θα επιτραπεί να μεταφέρει ξανά μαθητές εάν δεν διορθωθούν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει.
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη





