Κάνσας : Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν - οι τρεις σοβαρά - στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν έξω από night club στο Κάνσας.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν έξω από night club στο Κάνσας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11:30 μμ σύμφωνα με το kshb.com. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι άγνωστος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον θαμώνων που βρίσκονταν έξω από το Ultra Lounge 9in.
Όπως προκύπτει από ανάρτηση στο Facebook το εν λόγω κέντρο φιλοξενούσε πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος AFC από την ομάδα Kansas City Chiefs.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που επικαλείται την αστυνομία, ο δράστης έπεσε νεκρός από φύλακα του κλαμπ ενώ τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
- Αφγανιστάν: Οι γυναίκες εισέρχονται «στο πέμπτο έτος σχεδόν πλήρους αποκλεισμού» τους
- Ιράν: Φέρνουν ψήφισμα στο ΣΑ του ΟΗΕ που καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις στις χώρες της περιοχής
- Το Ιράν εξαπολύει ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις