Γκολ-οφσάιντ του Άρη μέτρησε ο Κομίνης από το VAR
Ο Άρης μείωσε 2-1 με τον Ρόουζ, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος αλλά ο Κομίνης στο VAR δεν παρατήρησε την παράβαση.
Κάνει ότι μπορεί η «εξυγίανση» για να εμποδίσει τον Ολυμπιακό… Ακόμα και απέναντι στον Άρη, ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ μέτρησε κανονικά. Παρά τη χρήση του VAR, που υποτίθεται ότι διορθώνει τα λάθη.
Συγκεκριμένα, ο Ματίγια έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Βέλεθ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης, ο Ρόουζ σκόραρε. Με αυτό το γκολ, ο Άρης μείωσε σε 2-1.
Ο διαιτητής μίλησε με το VAR, το οποίο χειριζόταν ο Κομίνης και άκουσε ότι ο Ρόουζ καλυπτόταν. Προφανώς, ο Κομίνης είτε δεν βλέπει καλά, είτε ενημέρωσε λάθος τον διαιτητή.
- Παραλίγο να το «γυρίσει» μόνος του ο Χέιζ-Ντέιβις: Η εξαιρετική εμφάνισή του με την Παρί (vid)
- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεωφόρο Θηβών – Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα, τρεις τραυματίες
- Η Ουκρανία ως προεκλογικός «μπαμπούλας» – Το βέτο του Όρμπαν, η νέα ρήξη με την ΕΕ και οι κάλπες στην Ουγγαρία
- Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού
- Δικογραφία σε βάρος του 85χρονου ο οποίος απείλησε μαθητές με όπλο στου Ρέντη
- Αρκάς·Αποχαιρετώντας τον Φλεβάρη
