Συναγερμός για βόμβα στη La Repubblica – Εκκενώθηκαν τα γραφεία
Σε εκκένωση των γραφείων του ιστοτόπου της προχώρησε η εφημερίδα La Repubblica στη Ρώμη μετά από πληροφορίες για ύπαρξη βόμβας. Ωστόσο δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο
Συναγερμός σήμανε, το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica μετά από πληροφορίες για ύπαρξη βόμβας στο κτίριο.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά από τηλεφωνική κλήση που έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας.
Το κτίριο εκκενώθηκε, ενώ επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί που πραγματοποίησαν ελέγχους. Ωστόσο δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο.
Μάλιστα, ο ιστότοπος της Repubblica αναγκάστηκε να αναστείλει προσωρινά τις ενημερώσεις λόγω του συναγερμού.
«Η La Repubblica θα αγωνίζεται πάντα για την υπεράσπιση της ελευθερίας της πληροφόρησης, για τους αναγνώστες της και για όσους ενδιαφέρονται για τις αρχές της Δημοκρατίας και της αρμονικής πολιτικής συνύπαρξης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της στον ιστότοπο.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ακίνητα: Τα ακριβότερα σπίτια στην Αττική: Πού ζητούν πάνω από 3.500 ευρώ/τ.μ.
- Προπόνηση: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για να αποφύγεις τους τραυματισμούς
- Ιαπωνία: Διαλύθηκε επίσημα η κάτω Βουλή – Προς πρόωρες εκλογές η χώρα
- Παράταση προθεσμιών για τη διάσωση οικοδομικών αδειών με «μπόνους» δόμησης
- Συνταγή: Μπουκατίνι με σάλτσα λεμονιού και τόνο


