
Μαίνονται οι εχθροπραξίες στη Λιβύη – Προελαύνουν οι δυνάμεις του Χαφτάρ
Στον επίσημο λογαριασμό του LNA στο Twitter που απηχεί τις απόψεις Χαφτάρ, αναρτήθηκε μήνυμα το οποίο αναφέρει ότι οι δυνάμεις του στρατάρχη εισέβαλαν σε μία θέση του GNA (Σάρατζ)
Παρά τις προσπάθειες για εκεχειρία στη Λιβύη και λίγες ημέρες πριν τη Διάσκεψη του Βερολίνου, οι εχθροπραξίες μεταξύ των δυνάμεων που υποστηρίζουν τον Σάρατζ και αυτές του στρατάρχη Χαφτάρ μαίνονται.
Στον επίσημο λογαριασμό του LNA στο Twitter που απηχεί τις απόψεις Χαφτάρ, αναρτήθηκε μήνυμα το οποίο αναφέρει ότι οι δυνάμεις του στρατάρχη εισέβαλαν σε μία θέση του GNA (Σάρατζ) και «έπιασαν 5 πολιτοφύλακες και έναν Τούρκο, κοντά στη γέφυρα Alswani».
https://twitter.com/LNA2019M/status/1217286957719609344
Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες διακρίνεται το… υψωμένο δάχτυλο κάποιου στρατιώτη των δυνάμεων Χαφτάρ.
- Μακρόν: Η πέτρα του σκανδάλου και το SMS πίσω από το χαστούκι της Μπριζίτ – «Σε βρίσκω πολύ όμορφη»
- NBA: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για Μπακς-Αντετοκούνμπο – Καμία ποινή για τα «Ελάφια»
- Ανανεώθηκε η παραχώρηση του στρατοπέδου «ΠΗΛΙΚΑ» στον Δήμο Χαλκιδέων
- Βουλή: Επεισοδιακή άρση ασυλίας Βελόπουλου – Πώς η Ελ. Λύση άλλαξε γραμμή και «έπεισε» τη ΝΔ αλλά δεν πέρασε
- Παραμένει η βεβαιότητα στην Αθήνα ότι το drone στην Λευκάδα είναι ουκρανικό
- Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Πάμε μια βόλτα;» με την Ελένη Ράντου



