Με Σαμπανάτζοβιτς η ενδεκάδα της ΑΕΚ [Εικόνα]
Ο Μάσιμο Καρέρα γνωστοποίησε τους «εκλεκτούς» για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναιτωλικό. με τον Σαμπανάτζοβιτς να παίρνει φανέλα βασικού.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ (15:00) τον Παναιτωλικό στο πρώτο της παιχνίδι της για το 2020 και θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Από εκεί και πέρα ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 και πιο συγκεκριμένα τους: Μπάρκα, Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς, Κρίστιτσιτς, Ντέλετιτς, Λιβάγια, Αλμπάνη και Γιακουμάκη.
Στον πάγκο για την Ένωση θα βρίσκονται οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Σβάρνας, Βέρντε, Σιμόες και Μάνταλος.
Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ:
- Τα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις: Οι κρίσιμοι κωδικοί και οι παγίδες
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Νεκροί στο Τελ Αβίβ από ιρανικά πλήγματα – Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»



