Γυναίκα μπήκε σε εστιατόριο και ζήτησε να τη σώσουν από τον άνδρα που την απειλούσε
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι σε αλυσίδα fast food στην Καλιφόρνια
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι σε αλυσίδα fast food στην Καλιφόρνια.
Μια γυναίκα μπήκε στο εστιατόριο και κατευθύνθηκε προς το ταμείο όχι για να πάρει φαγητό αλλά για να ζητήσει βοήθεια. Όπως αποκάλυψε στους υπαλλήλους ο άνδρας που βρισκόταν στο αυτοκίνητο που την περίμενε απ’ έξω την απειλούσε και την κακοποιούσε συστηματικά.
Η γυναίκα πήγε στην τουαλέτα για να δώσει χρόνο στους αστυνομικούς να φτάσουν στην σημείο και στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι έκανε παραγγελία. Ο άνδρας της ζήτησε επίμονα να μπει στο αυτοκίνητο και να παραγγείλουν από εκεί φαγητό και εκείνη υπάκουσε.
Ευτυχώς οι άνδρες της αστυνομίας βρισκόντουσαν κοντά στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.
Όπως προέκυψε από την έρευνα ο άνδρας απειλούσε την γυναίκα με καραμπίνα η οποία βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Ο άνδρας προφυλακίστηκε για εγκληματικές απειλές, παράνομη κατοχή και οπλοφορία.
- Αλέξης Τσίπρας: Καλή Χρονιά με φόντο την «Ιθάκη»
- Σέρρες: Νέα στοιχεία πίσω από την εξαφάνιση του πυροσβέστη – Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οι ευχές της για το νέο έτος (vid)
- Ουκρανία: Ποιος ελέγχει τι στο τέλος του 2025 – Τα μεγάλα «αγκάθια» για την ειρηνευτική συμφωνία
- Βασίλισσα Καμίλα: «Τον χτύπησα στα γεννητικά όργανα» – Η έμφυλη βία και η τριπλή δολοφονία που τη στοιχειώνει
- Ο Λανουά ομολόγησε ότι καταργεί την UEFA και κάνει λάστιχο τους κανονισμούς!






