Κύπρος: Κατέρρευσε υπό κατασκευή γέφυρα στην Πάφο λόγω βροχόπτωσης
Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την κυκλοφορία, αφού η υπό κατασκευή γέφυρα που ενώνει τα δύο χωριά έχει καταρρεύσει, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή. Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου και η κατασκευή της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα.
Το κόστος για την κατασκευή της γέφυρας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.
Εξάλλου λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, στην επαρχία Πάφου. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.
Πηγή ΚΥΠΕ
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ
- Νέοι εκτός εργασίας και εκπαίδευσης: Γιατί η Ελλάδα «εκδικείται» τους πτυχιούχους
- Η «κούρσα» διαδοχής του Γκουαρντιόλα έχει ξεκινήσει…
- Στόχος ιρανικής επίθεσης το διυλιστήριο στη Σαουδική Αραβία – Βίντεο από τα πλήγματα



