Με Χριστοδουλόπουλο στον Βόλο ο Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο, υπολογίζοντας και τον Χριστοδουλόπουλο
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δείχνοντας ότι πλέον πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (Κυριακή 17:15, novasports2HD), έχοντας στη διάθεσή του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επιλέχθηκε κανονικά. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.
Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς απαρτίζεται από τους εξής 22 παίκτες:
Σα, Αλέν, Καραργύρης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το ταξίδι της για την πόλη της Μαγνησίας, όπου αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων.
- Μαρία Βοσκοπούλου: Έρωτευμένη η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου; Τι λέει με ανάρτηση της
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική

