
Εγκρίθηκε ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά»
Εγκρίθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/12) η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος ΑΕ» κατά 25 εκατομμύρια ευρώ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πλέον να έχει βάλει πάνω από το 80% των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί ως τώρα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ», η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 25.000.000 ευρώ.
Μάλιστα, υπολογίζεται πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει βάλει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς», ενώ έχει καλύψει πάνω από το 80% του συνολικού ως τώρα κόστους.
Στην αύξηση, εκτός από τα χρήματα του Μελισσανίδη, θα μπουν και όσα χρήματα έχουν συνεισφέρει και άλλοι μέτοχοι της Δικέφαλος 1924 όπως οι κ.κ. Χατζηϊωάννου, Παππάς, Σαραντίτης κι άλλα μέλη της G20.
Τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται για το γήπεδο θα καλυφθούν από τα 20.000.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής και από τα περσινά έσοδα του Champions League (15.000.000 ευρώ).
- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – Ιωνικός 30-23: Βήμα πρόκρισης στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Το Ιράν εντείνει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Κηφισιά-Αστέρας 0-0: Το VAR… φρέναρε τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι – Βαθμό ελπίδας οι φιλοξενούμενοι
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
