Αντετοκούνμπο: «Ο ΛεΜπρόν είναι εξωγήινος»
Οι Μπακς αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα τους Λέικερς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που θα κοντράρει στο παρκέ.
Μπακς και Λέικερς κοντράρονται σήμερα τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι στο ματς κορυφής, αφού και οι δυο ομάδες είναι στην κορυφή και έχουν τα καλύτερα ρεκόρ στη Λίγκα.
Οι μεν Μπακς βρίσκονται στην πρώτη θέση στην Ανατολή, ενώ οι λιμνάνθρωποι είναι στην κορυφή της Δύσης και μάλιστα με τρεις νίκες διαφορά από τον δεύτερο.
Παράλληλα, θα γίνει και μια σπουδαία μάχη με δυο από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και φυσικά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Μάρκος Βαφειάδης: Η τρικλοποδιά
- Το Pornhub στο στόχαστρο – Η ΕΕ προειδοποιεί τις πορνογραφικές πλατφόρμες για την πρόσβαση παιδιών
- Ο Μπέκαμ θέλει να κάνει συμπαίκτη του… Μέσι τον Κασεμίρο
- Κακοκαιρία προ των πυλών: Οι τρεις ζώνες επικινδυνότητας της «Deborah» – Πότε θα κορυφωθεί το φαινόμενο
- Άννα Βίσση: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα δισκογραφική εταιρία της με τη Δήμητρα Κούστα
- Νέα πλατφόρμα καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς

