Τα «κανόνια» της Σούπερ Λίγκας: Η μάχη Ελ Αραμπί – Ολιβέιρα και ο Σβιντέρσκι!
Ο Ελ Αραμπί με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έφτασε τα 8 στο φετινό πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Ολιβέιρα – Στην 3η θέση ισοβαθμούν Σβιντέρσκι και Μανούσος με 7 γκολ.
Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Τρίπολη, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν και να διαλύει με 5-0 τον Αστέρα του Ράσταβατς.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Πειραιωτών ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε το τρίτο και το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ έβγαλε την ασίστ στο 2-0 του Ντάνιελ Ποντένσε.
Με τα δύο γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη ο Μαροκινός στράικερ έφτασε τα 8 στη φετινή Σούπερ Λίγκα και έπιασε στην κορυφή των σκόρερ των Νέλσον Ολιβέιρα.
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»
