Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς για Άρσεναλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε δύο… ολυμπιακές βραδιές» (vid)

Μαρτίνς για Άρσεναλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε δύο… ολυμπιακές βραδιές» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League και έδωσε το σύνθημα για τις δύο μεγάλες «μάχες» με τους Λονδρέζους.

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου χαρακτήρισε την Άρσεναλ ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο Olympiacos TV με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να παρουσιάζεται αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά ο Μαρτίνς μίλησε στο Olympiacos TV για:

-την κλήρωση με την Άρσεναλ: «Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια εύκολη κλήρωση. Η Άρσεναλ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι πάρα δυνατός αντίπαλος και πρέπει να τον λαμβάνουμε πάντα στα σοβαρά.

Είμαστε ο Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε δύο… ολυμπιακές βραδιές. Η μια θα είναι στην έδρα μας, όπου είμαστε σίγουροι για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί μας.

Ξέρουμε ότι πλέον είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να επισκεφτεί το “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και εκτός έδρας έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδα που όλοι πρέπει να την υπολογίζουν. Έχουμε τις δυνάμεις μας, έχουμε την εμπειρία και φιλοδοξίες για να προκριθούμε. Γνωρίζοντας ότι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά είμαστε ομάδα που όλοι πρέπει να την υπολογίζουν».

-το αν δυσκολεύει η αποστολή του Ολυμπιακού επειδή ενδιάμεσα θα παίξει εκτός με τον ΠΑΟΚ: «Όταν θέλεις να βρίσκεσαι σε αυτές τις φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και να προχωράς, δεν μπορείς να παραπονιέσαι για κάτι τέτοιο.

Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι και σίγουρα θα προτιμούσαμε να ήταν κάπως αλλιώς, αλλά θα το δεχθούμε όπως είναι και θα σίγουρα προετοιμάσουμε θα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το σημαντικό ντέρμπι στην Τούμπα.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η ομάδα που μπορεί να συνεχίζει στην Ευρώπη και δίνει βαθμούς στην Ελλάδα. Χρειάζεται τους βαθμούς η Ελλάδα, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν τη φάση και έχουμε τέτοια… προβλήματα και δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για αυτά».

-το αν ευελπιστεί σε ανάλογη απόδοση με αυτήν κόντρα στην Τότεναμ: «Σίγουρα θέλουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλο που είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 70 πολύ καλά λεπτά στον αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο καλή εμφάνιση, έχοντας, όμως, τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024