Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά : Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Ξεσπά ο παππούς
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της αποπλάνησης της 12χρονης στα Γρεβενά
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της αποπλάνησης της 12χρονης στα Γρεβενά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το 12χρονο κορίτσι, ήταν συμμαθήτρια της κόρης του δράστη, ο οποίος για να αποφύγει τη φυλακή ζήτησε… να την παντρευτεί.
«Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Ήταν συμμαθήτριες με την κόρη του» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο πρόεδρος της κοινότητας Συδένδρου, όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν. «Όπως αποδεικνύεται η μάνα γνώριζε» συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη τόσο ο 45χρονος δράστης, όσο η μητέρα του κοριτσιού κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών επικράτησε ένταση.
Εξαγριωμένοι φίλοι και συγγενείς της 12χρονης κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 45χρονου και της μητέρας, ενώ αστυνομικοί τους εμπόδισαν.
Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο παππούς της 12χρονης που δεν ήξερε το παραμικρό για την αρρωστημένη σχέση της εγγονής του με τον 45χρονο, η οποία φαίνεται πάντως να ήταν εν γνώσει της μητέρας της.
«Αν ήξερα θα τους είχα καθαρίσει και τους δύο» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη στη μαρτυρία της φέρεται να έχει πει πως ο δράστης της είπε ότι δεν τη βλέπει φιλικά, αλλά ερωτικά. Παράλληλα φέρεται να έχει πει πως την πρώτη φορά έγινε με τη θέλησή της, ενώ τη δεύτερη όχι.
Επιπλέον, ο 45χρονος φέρεται να βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του κοριτσιού.
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»

