Μαρία Αλιφέρη : Το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή της κι ο διωγμός από την τηλεόραση
Η Μαρία Αλιφέρη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής
Η Μαρία Αλιφέρη σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε για όλους και για όλα ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής.
Συγκεκριμένα η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/11) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης μίλησε για τη ζωή της
Η Μαρία Αλιφέρη άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε τόσο για τον «διωγμό» της από την τηλεόραση, το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή, ενώ μοιράστηκε και την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις.
«Αν έχεις επίγνωση, και από αρκετά νωρίς, όπως συνέβη να έχω εγώ, ότι είμαι περαστική από εδώ, τότε όλα είναι ένα ταξίδι και τίποτα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξή της μιλώντας για τη σχέση της με τον χρόνο.
Η Μαρία Αλιφέρη περιέγραψε το πώς μπήκε στη ζωή της υποκριτική, αλλά και ποια ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, ενώ έκπληξη προκάλεσε το ότι απομακρύνθηκε από την τηλεόραση εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων της εποχής.
«Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου, αλλά θεωρήθηκε ότι είμαι δημιούργημα ή σύμβολο της Δεξιάς, οπότε έπρεπε να δημιουργήσουν τα δικά τους σύμβολα […] Δέκα χρόνια μετά είπα “καλημέρα σας”.
Εννέα χρόνια ώσπου να έρθει η ιδιωτική τηλεόραση, δεν μπορούσα να βγω να πω για παράδειγμα ότι παίζω θέατρο. Δεν έχω δώσει πουθενά συνέντευξη.
Αν ψάξετε αυτά τα εννέα χρόνια, δεν υπάρχω πουθενά» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Αλιφέρη.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αποκάλυψε η Μαρία Αλιφέρη :
https://www.youtube.com/watch?v=8lQmmfOVAT8
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;




