Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος γνωστός πολιτικός είναι «κουνιάδος» με τον Τόνι Σφήνο;

Ποιος γνωστός πολιτικός είναι «κουνιάδος» με τον Τόνι Σφήνο;

«Κολλητή» παρέα κάνει ο Τόνι Σφήνος με τον γνωστό πολιτικό

«Κολλητή» παρέα κάνουν ο Τόνι Σφήνος και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός σόουμαν βγαίνουν συχνά για φαγητό και ποτό.

Ο λόγος; Δύο γυναίκες. Η σύζυγος του Τόνι Σφήνου, Ιωάννα Γραμματικού, και η σύντροφος του Άρη Σπηλιωτόπουλου, Φοίβη, είναι αδελφές!

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι Άρης Σπηλιωτόποπουλος  – Φοίβη Γραμματικού, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Τόνι Σφήνος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

View this post on Instagram

Οκαυ ίσως μπορεί να μην σου αρέσει ο τονι ίσως να μην σου αρέσει η φωνή αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με κοροΐδευεις και να με κρίνεις επειδή ακούω κάτι διαφορετικό από εσένα. Σεβαστό να σου αρέσει διαφορετικο είδος μουσικής αλλά όπως σέβομαι εγώ το δικό σου είδωλο έτσι σεβασου και εσύ το δικό μου. Προσωπικά μαρεσει που είμαι εξαίρεση από τα υπόλοιπα παιδιά και ακούω κάτι διαφορετικό από τους άλλους. Αλλά δεν μπορώ και κάθε φορά που βάζω ένα τραγούδι του Τονι να ακούω σχόλια τύπου "ο τονι είναι μ@λ@κ@ς" "ο τονι δεν έχει φωνή τι του βρήκες μωρέ" και άλλα πολλά σκεφτήκατε ποτέ ότι και αυτός είναι άνθρωπος και έχει και αυτός συναισθήματα? Σκεφτήκατε ποτέ ότι και αυτός έχει δικά του προβλήματα αλλά όταν είναι πάνω στην σκηνή κάνει τα πάντα για να δει και τον τελευταίο άνθρωπο χαρούμενο? Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεις να κρίνεις κάποιον από την μουσική που ακούει και πως μπορείς να τον βρίζεις ενώ δεν τον ξέρεις καν. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2019 ξεκοληστε και μην κρίνετε κάποιον επειδή είναι διαφορετικός. Εγώ προσωπικά νιώθω περιφανη για αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα σταματήσω να λέω το ποσό περιφανη είμαι για αυτόν και πόσο τον αγαπω

A post shared by χαρα || ғᴀɴᴘᴀɢᴇ 🤗💞 (@tonisfinos_fanpage_) on

View this post on Instagram

Η Κωνσταντίνα μου δίνει το δηλητήριο για να την ξεχάσω, αλλα πως να την ξεχάσω για αυτήν την όμορφη βραδιά που μας χάρισε..! ❤️ Την ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε με λαχτάρα τον επόμενο καλλιτέχνη. Ποιος θα είναι? Θα μάθετε αύριο στις 12:26 το μεσημέρι πρώτα ο Θεός. Το ξέρω οτι λαχταρειτε, το ξέρω οτι θα μου στέλνετε μηνύματα , ηχογραφησεις, παρακαλετά, φωτογραφίες και ταπερ αλλά δεν θα αποκαλύψω και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αυριο στις 12:26. Επειδή ξέρω επίσης ότι καποιοι μπορεί ταχαμου ταχαμου να φαρμακωθούν και να λιποθυμούν μπορεί να ανακοινωθεί το πολύ 12:24…Καλό σας βράδυ και ύπνο αλαφρύ #δωσε_μου_τωρα_με_μιας_τον_πονο_μιας_μαχαιριας

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos) on

Άρης Σπηλιωτόπουλος – Φοίβη Γραμματικού

Δύο χρόνια σχέσης μετρούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Φοίβη Γραμματικού και η διαφορά ηλικίας δεν έχει σταθεί εμπόδιο. Ο 53χρονος πολιτικός και η 24χρονη σύντροφός του απέδειξαν με το πέρασμα του χρόνου ότι περνούν καλά ενώ δεν σταματούν να κάνουν κοινές εξορμήσεις. Αγαπούν τα ταξίδια, τις κοσμικές εξόδους και τις θεατρικές βραδιές.

«Όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος, θα έρθει και το παιδί»

Παλαιότερα, όταν με αφορμή μια φωτογραφία κυκλοφόρησαν φήμες για εγκυμοσύνη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πήρε θέση.

«Όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος, θα έρθει και το παιδί. Προς το παρόν με τη Φοίβη είμαστε λιγότερο από έναν χρόνο μαζί και είμαστε καλά. Δυστυχώς, η Φοίβη δεν είναι έγκυος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο πρώην υπουργός και, αναφερόμενος στην επίμαχη εικόνα εξηγώντας ότι «η λήψη της φωτογραφίας ξεγελάει το μάτι. Μάλλον δεν έκανε καλή εφαρμογή το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη συγκεκριμένη βραδιά».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024