Η Χριστίνα Αλούπη τολμάει να τσαλακωθεί
Η Χριστίνα Αλούπη δημοσίευσε την πιο αστεία οικογενειακή φωτογραφία
Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Οι δύο γιοι της, ο Ανδρέας και ο μικρός Αλέξανδρος-Παναγιώτης αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της όμορφης Χριστίνας.
Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Χριστίνα Αλούπη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, πρωταγωνιστές της οποίας είναι οι άντρες της ζωής της.
Με μια πρόσφατη δημοσίευσή της, η Χριστίνα Αλούπη απέδειξε ότι τολμάει να τσαλακωθεί και να “χαλάσει” την εικόνα της αψεγάδιαστης ομορφιάς της.
Ανάρτησε 2 οικογενειακές φωτογραφίες οι οποίες, όπως σχολίασε και η ίδια, δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα.
“Επειδή ό,τι κάνουμε, το κάνουμε ως οικογένεια. Ακόμη και τις κακές φωτογραφίες.”, έγραψε αστειευόμενη.
Δείτε την ανάρτησή της.
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)
- Παύλος Κουντουριώτης: «Μας βάλανε στο σημάδι»
- Τα τρία στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κερτ Κομπέιν δολοφονήθηκε
- Κάρπαθος: Συνελήφθη 60χρονος που διέθετε στο παντοπωλείο του πυροτεχνήματα – Κατασχέθηκαν 799 τεμάχια




