Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 896,73 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,55%.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να «βλέπει» και πάλι προς τα επίπεδα των 900 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 896,73 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,55%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,85 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,72%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,16%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΕΧΑΕ(+1,74%), της Coca Cola HBC(+1,44%), της Jumbo(+1,25%)και της Eurobank(+0,95%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development(-3,33%) και της Aegean Airlines(-0,24%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών(+1,51%) και των Τροφίμων(+1,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης της Υγείας (-2,10%).
Ανοδικά κινούνται 32 μετοχές, 15 πτωτικά και 19 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Βιοκαρπέτ(+8,11%) και Καραμολέγκος(+4,17%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Τεχνική Ολυμπιακή(-3,26%) και Lamda Development(-3,33%).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παλαιό Φάληρο: Πτώση σοβάδων σε τουαλέτες δημοτικού σχολείου – Από τύχη δεν υπήρξε τραυματιοσμός
- Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]
- Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» Τσικνοπέμπτη στα εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιά
- Εικόνες ισοδύναμες με λέξεις – Το περιοδικό Life και η πρωτοποριακή δύναμη του φωτορεπορτάζ
- Η Κίνα στην Αρκτική και ο λόγος που ανησυχεί η Δύση
- Νέα Αριστερά: Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Πέτη Πέρκα – Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος









