Διαρροές και διάψευση για τα Ταμεία και τα funds
Σύγχυση δημιουργήθηκε χθες με τηλεγράφημα του Reuters το οποίο επικαλούμενο υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή εμφάνιζε το υπουργείο Εργασίας να σχεδιάζει να πουλήσει σε ιδιώτες επενδυτές οφειλές δισεκατομμυρίων ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Σύγχυση δημιουργήθηκε χθες με τηλεγράφημα του Reuters το οποίο επικαλούμενο υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή εμφάνιζε το υπουργείο Εργασίας να σχεδιάζει να πουλήσει σε ιδιώτες επενδυτές οφειλές δισεκατομμυρίων ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία για να λάβει άμεσα ρευστότητα και να διευκολύνει την ανάκτηση άλλων απαιτήσεων.
Το δημοσίευμα το οποίο έφερε τον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη να έχει αναλάβει την εκπόνηση και υλοποίηση του σχεδίου διαψεύσθηκε ύστερα από λίγες ώρες από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
- Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης;
- Τι συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο της κυβέρνησης;
- Ποια είναι η ημερομηνία εκκίνησης του κυβερνητικού σχεδίου;
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που κυκλοφορούν την Παρασκευή
- Ακαδημία Βιασμού: χιλιάδες άντρες εκπαιδεύονται πώς να ναρκώνουν και να βιάζουν τις συζύγους τους
- Συνελήφθη 19χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4.650 λαθραία πακέτα τσιγάρα στις αποσκευές του
- Το νέο συλλεκτικό αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά – Supercar αξίας 1 εκατ. ευρώ (pics+vids)
- O Λευκός Οίκος επέστρεψε με τρεις ακόμη αινιγματικές αναρτήσεις
- Τέμπη: «Μήπως εσείς δεν θέλετε να γίνει η δίκη;» – Αιχμές Πλακιά προς Γεωργιάδη και Φλωρίδη
- Κικίλιας: Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας είμαστε υποχρεωμένοι να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας








