Χριστίνα Χειλά Φαμέλη : Η άγνωστη «σχέση» της με τους… Prestige
Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό γνωστής βραδινής εκπομπής αποκαλύπτοντας την άγνωστη στο κοινό «σχέση» της με μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Prestige.
Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό γνωστής βραδινής εκπομπής αποκαλύπτοντας την άγνωστη στο κοινό «σχέση» της με μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Prestige.
Οι Prestige αποτελούν το συγκρότημα που εμφανίζονται στο πλάι του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής του.
Η γνωστή ηθοποιός, που την βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» έχει σχέση, συγγενική με τον Γιάννη Χειλά, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος.
«Είμαστε ξαδέλφια, δεν με θυμάται»
«Ναι, έχουμε συγγένεια. Έκανε πλάκα πριν, μου λέει «είμαστε ξαδέλφια» επειδή έχουμε το ίδιο επίθετο. Και το λέω ότι είμαστε στα αλήθεια ξαδέλφια, εγώ τον θυμόμουν, πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο.
Εγώ τον θυμόμουν, τον έβλεπα εδώ στην εκπομπή και έλεγα ότι θα του μιλήσω όταν πάω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά Φαμελή.
Και δεν με θυμόταν. Είμαστε τρίτα ξαδέρφια», συμπλήρωσε η ηθοποιός.
- Σάντσεθ: Ανακοίνωσε 80 μέτρα 5 δισ. για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του πολέμου – Μείωση ΦΠΑ και πάγωμα ενοικίων
- Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
- Βέροια: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο 20χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης
- UVEX 1/26: Η πρώτη άσκηση πειραματισμού και προώθησης της καινοτομίας του Πολεμικού Ναυτικού
- ΥΠΑΜ Ηνωμένου Βασιλείου: Κρίσιμος ο ρόλος των βάσεων στην Κύπρο για την ασφάλεια της περιοχής
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σταδιακά ο Γιακουμάκης



