Όλα δείχνουν πως η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί έχει βρει ξανά τον εαυτό της και επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο όπως εκείνη μόνο ξέρει.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουν έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και μοιάζει σαν να έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ, της κόστισε πολύ αλλά πια η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως έχει βρει τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά, υγιής, ήρεμη, κατασταλαγμένη και χαρούμενη.

Η φωτογράφηση που έκανε για τις ανάγκες του νέου τεύχους του αμερικανικού Harper’s Bazaar, εξέπληξε τους πάντες ευχάριστα.

Η διάσημη ηθοποιός πιο σέξι και σαγηνευτική από ποτέ ποζάρει στον φακό του Sοlve Sundsbο και μας ξανασυστήνεται από την αρχή

Όπως εκμυστηρεύθηκε η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας στο περιοδικό:

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά στη διάρκεια των τελευταίων ετών, ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και είναι ακόμη εμφανή τα σημάδια που προδίδουν αυτό το γεγονός. Αυτά που δυσκολεύομαι όμως να ξεπεράσω είναι εκείνα τα σημάδια που δεν φαίνονται. Η ζωή στα φέρνει πολύ περίεργα μερικές φορές.

Κάποιες φορές πονάς, βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς να υποφέρουν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερη όσο προστάζει η ψυχή σου. Δεν νιώθω νέα ή μεγάλη, αυτό που νιώθω όμως είναι πως το αίμα μου επέστρεψε στο σώμα μου».

Σε ερώτηση αν τελικά η ίδια αισθάνεται πως έχει βρει ξανά τον εαυτό της, η Αντζελίνα Τζολί είναι αφοπλιστική:

«Μπορεί στη ζωή μας το κομμάτι του εαυτού μας που νιώθει απελευθερωμένο, άγριο, ανοικτόμυαλο, ατίθασο ή περίεργο να σωπάσει. Από πόνο ή από αντιξοότητες. Τα παιδιά μου ξέρουν ποια είμαι και με βοήθησαν να βρω ξανά τον εαυτό μου και να τον αγκαλιάσω.

Έχουν περάσει πολλά. Έμαθα από την δύναμή τους. Ως γονείς ενθαρρύναμε τα παιδιά μας να αγαπούν αυτό που είναι και να μάθουν να ακολουθούν αυτό που τους λέει η καρδιά τους πως είναι το σωστό. Κι εκείνα μας έμαθαν με τη δική τους σειρά πώς να το εφαρμόζουμε κι εμείς οι ίδιοι στην ζωή μας».

Μιλώντας για τα συναισθηματικά της τραύματα αλλά και την αναγέννησή της, η Τζολί θυμήθηκε μεταξύ άλλων, πόσο αντικοινωνική ήταν στο Γυμνάσιο ενώ επικεντρώθηκε γύρω από το αδάμαστο πνεύμα της που τη διαφοροποιεί και την κάνει να είναι αιώνια, «wild at heart».