Μαρτίνς: «Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια, τόνισε ότι η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του.
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στα Πηγάδια, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του έκλεισαν στα 30 μέτρα τους Ακρίτες, αλλά δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκαν από την Ξάνθη, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:
«Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το ματς παίχτηκε στα 30 μέτρα, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε καθόλου.
Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να τελειώσουμε τις φάσεις μας, αλλά δεν τα καταφέραμε».
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαψεύδει την κυβέρνηση Τραμπ: Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
- 75 χρόνια Όμιλος Fourlis
- MEGA Γεγονότα: Στην κορυφή της τηλεθέασης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
- Η Παρτιζάν προσπάθησε να υπογράψει τον Μόρις πριν τον Ολυμπιακό
- Αυστραλία: Συγκλονιστικό βίντεο – Αλεξίπτωτο τυλίγεται στο φτερό αεροπλάνου και άνδρας αιωρείται στο κενό
- Ακίνητα: Ράλι τιμών στη Δυτική Ελλάδα – Τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ανά περιοχή (πίνακες)

