Χριστίνα Μπόμπα : Βραδιά σούσι με τις φίλες της
Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα υποδέχθηκε τις φίλες της για μία υπέροχη βραδιά σούσι.
Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να περάσει το βράδυ στο σπίτι της και να καλέσει τις κολλητές της φίλες για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.
Αν και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές, καταφέρνει πάντα να βρει λίγο χρόνο να αφιερώσει στα αγαπημένα της πρόσωπα έστω και αν είναι ένα απλό «sushi night» στο σπίτι.
Το τελευταίο διάστημα από ότι φαίνεται η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα έχει έρθει πολύ κοντά με την Κλέλια Ανδριολάτου καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τις δύο φίλες να κάνουν πράγματα μαζί!
Έτσι λοιπόν η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να «διοργανώσει» μία βραδιά σούσι, στο ολοκαίνουργιο σπίτι της στο Κολωνάκι και να υποδεχτεί τις φίλες της!
Σαν γνωστή λάτρης των social media και μάλιστα του Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό πολλά στιγμιότυπα από το όμορφο βράδυ τους.
Σε ένα από αυτά, όπου απεικονίζεται μία από τις φίλες της, έγραψε συγκεκριμένα «σούσι και κουβέρτα».
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Κηφισίας την Κυριακή λόγω έργων – Πώς και πού θα εφαρμοστούν
- Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας του προέδρου του Λιθοβουνίου
- Μαγικοί ήχοι – Ο Χανς Ζίμερ «υπογράφει» το soundtrack του τηλεοπτικού Χάρι Πότερ
- Πέθανε ο πατέρας του αγροτοσυνδικαλιστή Ρίζου Μαρούδα – Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο
- Η ανθρώπινη πλευρά του Μάρκο φαν Μπάστεν: όταν η αγάπη μπαίνει πάνω από τα φώτα



