Πολλά γκολ και αρκετά ενδιαφέρουσα εξέλιξη υπήρξε στα περισσότερα παιχνίδια του… πρώτου πιάτου της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα… είδε όλα στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, καθώς μπορεί να νίκησε με 1-0 αλλά η αλήθεια είναι πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές σε μία «καυτή» έδρα. Η Παρτιζάν συνολικά μέτρησε 15 τελικές αλλά ήταν οικτρά αναποτελεσματική με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει δίχτυα, κάτι που έκανε όμως η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με μόλις πέντε τελικές σε όλο το ματς.

Βόλος-ΠΑΟΚ: Συγγενείς και φίλοι…
Το γκολ της νίκης για τους «κόκκινους διάβολους» πέτυχε ο Αντονί Μαρσιάλ στο 43′, λύνοντας τελικά τον «γόρδιο δεσμό». Η Γιουνάιτεντ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλό της, με την Παρτιζάν να μένει στους πόντους και την Άλκμααρ να παίρνει πλέον προβάδισμα πρόκρισης, καθώς την ίδια ώρα επικράτησε με 6-0 της Αστάνα. Στους 5 βαθμούς οι Ολλανδοί.

Το ματς της Καραμπάγκ με τον ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν είχε πολλές διακυμάνσεις, καθώς οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν με τον Κουιντάνα στο 13′, αλλά η απάντηση ήταν διπλή από την κυπριακή ομάδα. 1-1 ο Ιωάννου στο 29′ και 1-2 ο Χαλένιους στο 45′. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το τρίποντο, καθώς στο 59′ ο Αΐλτον ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Η Σεβίλλη για τον ίδιο όμιλο (1ο) αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα στη Ντουντελάνζ και με νίκη θα φτάσει στους 9 βαθμούς, η Καραμπάγκ είναι 2η με 4 πόντους, η Ντουντελάνζ έχει 3 και ο ΑΠΟΕΛ πήρε απόψε τον πρώτο του πόντο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 19:55:

Καραμπάγκ – ΑΠΟΕΛ 2-2

Πόρτο – Ρέιντζερς 1-1

Γιουνγκ Μπόις – Φέγενορντ 2-0

Γάνδη – Βόλφσμπουργκ 2-2

Σεντ – Ετιέν – Ολεξάντρια 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φερεντσβάρος 0-1

Λουντογκόρετς – Εσπανιόλ 0-1

Ρόμα – Γκλάντμπαχ 1-1

Μπασάκσεχιρ – Βόλφσμπεργκερ 1-0

Μπεσίκτας – Μπράγκα 1-2

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Γουλβς 1-2

Παρτιζάν – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1

Άλκμααρ – Αστανά 6-0