Η UEFA τιμώρησε Άγιαξ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα πρόσφατα παιχνίδια με Βαλένθια και Βιτόρια Γκιμαράες για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.
Ο Άγιαξ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές χωρίς οπαδούς στα εκτός έδρας ματς του, τις οποίες θα εκτίσει με Τσέλσι και Λιλ.
Παράλληλα θα πληρώσει πρόστιμο 50.000, ενώ θα δώσουν άλλες 18.000 ευρώ στη Βαλένθια για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο «Μεστάγια».
Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στους Γερμανούς για τη συμπεριφορά των οπαδών της Άιντραχτ στο ματς του Europa League με τη Βιτόρια Γκιμαράες στην Πορτογαλία.
Η ομάδα της Φρανκφούρτης θα εκτίσει την ποινή της στα ματς με Σταντάρ Λιέγης και Άρσεναλ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.