Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι διεθνείς εξελίξεις στο μικροσκόπιο του One Channel

Οι διεθνείς εξελίξεις στο μικροσκόπιο του One Channel

Οι διεθνείς εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας μετά και από τη συμφωνία Σότσι, βρέθηκαν στο μικροσκόπιο του One Line με τον καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστα Λάβδα και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρομπόμπουλο να δίνουν τις εκτιμήσεις τους για την επόμενη μέρα στην γεωπολιτική σκακιέρα

Οι διεθνείς εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας μετά και από τη συμφωνία Σότσι, βρέθηκαν στο μικροσκόπιο του One Line με τον καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστα Λάβδα και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρομπόμπουλο να δίνουν τις εκτιμήσεις τους για την επόμενη μέρα στην γεωπολιτική σκακιέρα.

Όπως εκτίμησε ο κ. Λάβδας πραγματικός νικητής αναδεικνύεται ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν: «Αν νίκη σημαίνει μια σωστή αναλογία κόστους οφέλους, ο Πούτιν είναι ο μόνος που αυτή τη στιγμή έχει πολλά οφέλη με ελάχιστο κόστος. Ο Ερντογάν έχει κόστος, είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε ότι είναι η Τουρκία νικήτρια, παρότι κατά τα φαινόμενα δείχνουν ότι πέτυχε τους στόχους της», δήλωσε σχετικά ο κ. Λάβδας.

Τώρα ως προς το σκέλος του προσφυγικού και κατά πόσο πρόσφυγες θα μεταφερθούν στα εδάφη της Συρίας, ο Ανδρέας Ρομπόπουλος τόνισε πως αν και αυτός είναι ο βασικός στόχος του Ερντογάν, ωστόσο θα πρέπει να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της περιοχής και η ανοικοδόμηση, με εγγυητές σε όλο αυτό το εγχείρημα τη Ρωσία αλλά και τον Άσαντ.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024