Τερέζα Μέι στη βρετανική Βουλή : Νιώθω έντονο deja vu
Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι κάλεσε τη Βουλή να υπερψηφίσει τη συμφωνία του Μπόρις Τζόνσον για το Brexit
Έντονη αίσθηση deja vu, ένιωσε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι κατά τη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων επί της νέας συμφωνίας για το Brexit.
H Μέι, της οποίας η συμφωνία με τις Βρυξέλλες για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απερρίφθη τρεις φορές από το βρετανικό κοινοβούλιο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω μια έντονη αίσθηση deja vu».
«Όχι σε δεύτερο δημοψήφισμα»
Η Τερέζα Μέι χαρακτήρισε «σημαντική» τη σημερινή ψηφοφορία επί της νέας συμφωνίας για το Brexit, σημειώνοντας ότι η θετική ψήφος των βουλευτών «είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η έξοδος χωρίς συμφωνία». Η Μέι τόνισε προς τους βουλευτές ότι πρέπει να βάλουν πρώτο το εθνικό καθήκον και να στηρίξουν τη συμφωνία του Μπόρις Τζόνσον.
Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας τάχθηκε κατά ενός δεύτερου δημοψηφίσματος, «απλά γιατί στον κόσμο δεν άρεσε το αποτέλεσμα του πρώτου».
- Καθυστερήσεις στην αποκομιδή απορριμμάτων των Δήμων της Αττικής σύμφωνα με τον Δήμο Αμαρουσίου
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι
- «Δεν κάνουμε πίσω» διαμηνύουν οι αγρότες στην κυβέρνηση – Αμετακίνητοι στα μπλόκα συντονίζουν τις δράσεις τους
- Καταστήματα: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Θέλουμε να έχουμε αγροτική παραγωγή;
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά




