Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Brexit : Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν δημοψήφισμα

Brexit : Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν δημοψήφισμα

Κρίσιμες ώρες για το Brexit. Την ώρα που διεξάγεται η κρίσιμη συνεδρίαση, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το κέντρο του Λονδίνου, ζητώντας νέο δημοψήφισμα επί της συμφωνίας

Brexit ώρα μηδέν! Ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες ζει η Μεγάλη Βρετανία καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου όπου θα αποφασιστεί το πλάνο που αναμένεται να διαμορφώσει το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου για τις επόμενες γενιές.

Η Βουλή των Κοινοτήτων συγκλήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και ξεκίνησε με δήλωση του Μπόρις Τζόνσον σχετικά με τη συμφωνία για το Brexit που διαπραγματεύτηκε με την ΕΕ, ενώ ακολουθούν ερωτήσεις.

Ο Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε κατά την ομιλία του πως η συμφωνία για το Brexit την οποία εξασφάλισε από τις Βρυξέλλες αποτελεί έναν «νέο τρόπο να πάμε μπροστά» τόσο για τη Βρετανία όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κάλεσε δε, τους βουλευτές να «ενωθούν, να ενώσουν τη χώρα» και να εγκρίνουν τη συμφωνία, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή ψηφοφορία «ιστορική ευκαιρία» να «υλοποιήσουμε το Brexit» και να «επιτρέψουμε στη χώρα να πάει μπροστά» τρία και πλέον χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2016.

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλώνουν

Εντός του κοινοβουλίου, λοιπόν, τα κόμματα δίνουν τη δική τους μάχη. Αντίστοιχο σκηνικό όμως επικρατεί και εκτός κοινοβουλίου.

Εκεί, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το κέντρο του Λονδίνου, ζητώντας νέο δημοψήφισμα επί της συμφωνίας για το Brexit.

Οι διαδηλωτές προχωρούν από το Park Lane έως την πλατεία του Κοινοβουλίου, καθώς είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση για την έγκριση ή όχι της συμφωνίας του Μπόρις τζόνσον με την ΕΕ.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024