Ένα από τα ματς της χρονιάς στην Serie A έγινε στο «Olimpico» με Λάτσιο και Αταλάντα να έρχονται ισόπαλες με 3-3. Μεγάλο come back από τους γηπεδούχους που στο ημίχρονο έχαναν με 0-3 αλλά με μπροστάρη τον Ιμόμπιλε κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 23′ με τον Μουριέλ που να σκοράρει ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια για το 1-0. Στο 28′ ήρθε και το 2-0 με εκτέλεση φάουλ και πάλι από τον Μουριέλ ενώ στο 37′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 για την Αταλάντα με γκολ του Γκόμες.

Κι εκεί που όλοι πιθανώς πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε η Λάτσιο ήρθε να του διαψεύσει. Στο 69′ ο Ιμόμπιλε κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-3 ενώ ένα λεπτό μετά η Λάτσιο μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι όταν ο Κορέα σε τετ α τετ μείωσε σε 2-3.

Στο 82′ η Αταλάντα δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση. Με νέο πέναλτι που και αυτή τη φορά κέρδισε ο Ιμόμπιλε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος έγινε το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Λάτσιο: Στρακόσα, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου (79′ Καϊσέδο), Μάρουσιτς (45′ Πάτρικ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Παρόλο (45′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς, Ιμόμπιλε, Κορέα

Αταλάντα: Γκολίνι, Τόλοϊ, Παλομίνο, Μασιέλο (74′ Κιάερ), Χατεμπόερ, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (60′ Ντε Ρόον), Γκοσέν, Μαλινόβσκι, Γκόμεζ, Μουριέλ (68′ Ίλισιτς)