
Σούζαν Ίτον: Δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δολοφόνου στην άτυχη Αμερικανίδα
Ανατροπή με τις εργαστηριακές εξετάσεις.
Ανατροπή στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία δολοφονήθηκε στην Κρήτη, φέρνουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του καθ’ ομολογίαν δράστη στην άτυχη Αμερικανίδα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί.
Ο ίδιος λέει τη βίασε, οι εξετάσεις δεν το αποδεικνύουν
Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη βίασε, οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν το αποδεικνύουν.
Γενετικό υλικό θύματος και δράστη έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο, σε πετσέτες, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο τη χτύπησε και στη συνέχεια μετέφερε στο καταφύγιο τη γυναίκα.
DNA της Suzanne Eaton εντοπίστηκε και στο λάστιχο με το οποίο πέρασε από πάνω της όταν πάτησε γκάζι.
Αποκλείεται η συμμετοχή τρίτου δράστη
Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου. Έχουν ελεγχθεί γενετικά επιπλέον εφτά άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί στην αστυνομία πριν συλληφθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης.
Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να αποδεικνύει βιασμό φέρνει νέα δεδομένα τα οποία θα εξεταστούν από τις Αρχές.
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»


