«Μάχες» ο Θρύλος, «εξυγίανση» ο ΠΑΟΚ!
Το Σάββατο ήταν τα ποσοστά, την Κυριακή έλεγαν για φιλικά, οι «εξυγιαντές» έκαναν ότι μπορούσαν για να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη. Τελικά, κατάφεραν μία... τρύπα στο νερό.
Η συνταγή είναι γνωστή και χιλιοπαιγμένη… Πες, πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει… Αν «βομβαρδίζεις» ένα κοινό συνέχεια με θεωρίες συνωμοσίας, κάποιοι θα τις πιστέψουν, άλλοι θα τις έχουν στην άκρη του μυαλού τους και στην καλύτερη, μερικοί δεν θα τις ενστερνιστούν αλλά θα γεμίσουν καχυποψία.
Αυτό επιχείρησαν να κάνουν τα γνωστά κέντρα της… εξυγίανσης πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, να φανατίσουν τους οπαδούς του Άρη για μία πιο θερμή ατμόσφαιρα και να αμφισβητήσουν ενδεχόμενο «διπλό» του Ολυμπιακού.
Το κέρδος τους θα ήταν διπλό: είτε ο Ολυμπιακός θα συναντούσε μεγαλύτερα εμπόδια και θα έχανε βαθμούς, είτε αν νικούσε, όπως και συνέβη, θα είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη νίκη τους ως… χαρισμένη.
Αρχικά, το έριξαν στο στοίχημα… Τους πείραζε η χαμηλή απόδοση που προσέφεραν οι στοιχηματικές εταιρίες στο «διπλό» του Ολυμπιακού. Τους ενοχλούσε το 1,50 που έβρισκε κανείς στο Διαδίκτυο το Σάββατο, αφού εσκεμμένα παραβλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τον Άρη και είναι φυσιολογικό οι περισσότεροι να ποντάρουν πάνω του. Βέβαια, όταν η απόδοση του Ολυμπιακού ανέβηκε την Κυριακή στο 1,75-1,80, δεν υπήρξαν διορθωτικά κείμενα αλλά παρίσταναν πως δεν έβλεπαν.
- Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]
- Η Ταϊβάν δεσμεύεται να υπερασπιστεί την κυριαρχία της μετά τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας
- Εισβολές και ναρκοτρομοκρατία: Πώς η «έκτακτη ανάγκη» έγινε η καραμέλα του Τραμπ για την επέκταση της εξουσίας του
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες


