
Ο Γκι Μανουκιάν συναντά τον Αντώνη Ρέμο
Γκι Μανουκιάν και Αντώνης Ρέμος φωτογραφίζονται και μιλούν για την επικείμενη σύμπραξή τους στην Αθήνα.
Πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην Ελλάδα ο φημισμένος λιβανοαρμένιος πιανίστας και συνθέτης Γκι Μανουκιάν, ένας μουσικός με φανατικούς θαυμαστές σε όλον τον κόσμο ο οποίος εδώ και χρόνια έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την κλασική του παιδεία με τις ανατολίτικες επιρροές του.
Και τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα , στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Iδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα καλέσει μαζί του στη σκηνή τον σταρ του ελληνικού τραγουδιού Αντώνη Ρέμο για μία ανατρεπτική σύμπραξη.
Για το BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» oι δύο καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά και έδωσαν μια συνέντευξη στους Ζάχο Μουλίνο και Γιώργο Νάστο στην οποία μιλούν για την πορεία τους, για όλα όσα τους ενώνουν (και για όλα όσα μάς ενώνουν ως λαούς) και εξηγούν γιατί θαυμάζουν ο ένας τον άλλον.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»
- ΠΑΣΟΚ: Πανικόβλητος από τις ευθείες απειλές του Ταλ Ντίλιαν, ο «Νίξον» του Μαξίμου δραπετεύει
- Εξέτρεφαν παράνομα κοτόπουλα και κατσίκες σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- Λάρισα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών της σπείρας που έκανε εκβιασμούς και απάτες με χρυσές λίρες
- Φιλίππου: «Η Μαρινέλλα έδινε θάρρος και δύναμη στους παίκτες του Άρη και στις δύσκολες στιγμές»
- Τσουκαλάς: Καθαρή και συμβατή η επιλογή συμμάχων της ΝΔ – Με πρώτο βιολί Γεωργιάδη-Πλεύρη, τι να σε πειράξει ο Βελόπουλος
- «Περίμενε έναν χρόνο»: Όταν η Ελισάβετ προειδοποίησε τον Χάρι για τον γάμο του



