Οι One ήταν κυπριακό ανδρικό ποπ συγκρότημα που δημιούργησε το 1999 ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα album τους.

Αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ.

Η απρόσμενη οντισιόν

Ο Δημήτρης Χανιώτης, 43 ετών πια, ήταν ένας από τους πέντε τραγουδιστές του δημοφιλούς συγκροτήματος «One», αλλά δεν βρέθηκε ποτέ σε… πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η προσπάθειά μου σαν σόλο καριέρα μετά τους ONE δεν ευδοκίμησε στον βαθμό που θα ήθελα και στην πορεία σπούδασα αρτοποιία και ζαχαροπλαστική» είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του «The Voice».

Ερμήνευσε ένα τραγούδι των ONE, αλλά δυστυχώς κανένας κριτής δεν γύρισε, για να τον πάρει στην ομάδα του…

Βέβαια, όταν στη συνέχεια είδαν οι coaches για ποιον πρόκειται, έπαθαν… σοκ. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν μάλιστα αυτή που τον αναγνώρισε πρώτη και του υποσχέθηκε πως θα τον συναντήσει ξανά σε κάποια εμφάνιση του με τους υπόλοιπους του συγκροτήματος.

Ένα άλλος μέλος του συγκροτήματος όμως έκανε μια δήλωση για τον πρώην μάνατζερ του γκρουπ Γιώργο Θεοφάνους.

Η νέα καταγγελία

Συγκεκριμένα Ο Αργύρης Ναστόπουλος  είπε: «Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου δεν είχαμε την όρεξη και τη διάθεση κι εμείς και ο Γιώργος. Όταν φεύγει ένα άτομο από την ομάδα, στεναχωριέσαι.»

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι καλός στη δουλειά που κάνει, γράφει ωραία τραγούδια, απλά λόγω συμπεριφοράς διώχνει και τους ανθρώπους. Έχει έναν τρόπο που τους διώχνει, χωρίς να καταλαβαίνω πώς το κάνει αυτό. Είναι εσωστρεφής, θέλει να κάνει το δικό του και τέλος», ανέφερε με πικρία.