Κλήθηκε ξανά στην Εθνική Τυνησία ο Μεριά
Ο Γιασίν Μεριά κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Τυνησίας και θα είναι στην αποστολή της χώρας του για τον φιλικό αγώνα με το Καμερούν το μεθεπόμενο Σάββατο (12/10)
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιασίν Μεριά κλήθηκε ξανά στην Εθνική Τυνησίας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον φιλικό αγώνα με το Καμερούν το μεθεπόμενο Σάββατο (12/10).
Ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι βασικό μέλος της Εθνικής του και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μοντχέρ Κμπάιερ, αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Μεριά στο συγκεκριμένο φιλικό, όπως κάνει άλλωστε στα περισσότερα ματς της ομάδας, είτε επίσημα είτε φιλικά.
Να σημειωθεί πως ο Μεριά, πριν το ταξίδι του με την Εθνική και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, έχει να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό κόντρα στον Άρη την Κυριακή (6/10, 19:30) για την 6η αγωνιστική της Super League.
- Βάλε την κίνηση στη ζωή σου: Πέντε λεπτά κάνουν τη διαφορά
- Καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία Deborah: Πότε θα σαρώσει την Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Εθνικό Πάρκο Δαδιάς: Έγκλημα κατά της άγριας ζωής
- Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι πέντε ανατροπές στα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
- Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος – Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Μαρτυρία «καίει» τον πρόεδρο του Bard College

