
ΗΣΑΠ : Διακοπή κυκλοφορίας από Ειρήνη προς Κηφισιά
Έπεσε δέντρο σε βαγόνι του ηλεκτρικού
Ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στο τμήμα από Ειρήνη προς Κηφισιά λόγω πτώσης δέντρου, το βράδυ της Κυριακής σε βαγόνι.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.
Το ατύχημα συνέβη στο τελευταίο δρομολόγιο προς Κηφισιά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΗΣΑΠ το δέντρο έπεσε λόγω του αέρα στο πρώτο βαγόνι του συρμού με αποτέλεσμα το βαγόνι να εκτροχιαστεί.
Στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση αποκατάστασης του προβλήματος το οποίο, για την ώρα, παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.
Ο ΗΣΑΠ ενημερώνει, επίσης, ότι έχει δρομολογήσει λεωφορεία από τον σταθμό Ειρήνη τα οποία εκτελούν δρομολόγια προς Κηφισιά με ενδιάμεση στάση τον σταθμό Νερατζιώτισσα.
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα

