Ελένη Ράντου: «Στεναχωριέμαι γιατί δεν έκανα άλλα παιδιά»
«Είναι νίκη που μείναμε μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μερικές φορές οι ερωτήσεις είναι ότι "κάτι κρύβετε"»
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, η Ελένη Ράντου μίλησε για πολλά.
Τι κάνει όταν περνάει δύσκολα; Ποια είναι η σχέση της με τα παιδιά; Γιατί την ρωτάνε συνεχώς αν χωρίζει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου;
Πως επιβιώνει και τι κάνει στα δύσκολα;
«Η καρδούλα μου το ξέρει αν είμαι δυναμική γυναίκα. Για να επιβιώσεις πρέπει να δείχνεις προς τα έξω δυνατός. Προς τα μέσα αν με φυσήξεις είμαι άχνη ζάχαρη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός «Κλαίω πολύ εύκολα και η αλήθεια είναι ότι στα δύσκολα αυτοεξορίζομαι».
Η σχέση της με τα παιδιά
«Στεναχωριέμαι γιατί δεν έκανα άλλα 2-3 παιδιά, γιατί λέω «καλά το κάνεις αυτό, έπρεπε να κάνεις κι άλλα»…»
Η σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
«Θεωρώ ότι είναι νίκη που μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε και μείναμε μαζί. Νιώθω άσχημα να απολογούμαι γιατί δεν έχω χωρίσει. Μερικές φορές οι ερωτήσεις είναι ότι «κάτι κρύβετε». Πάντα υπάρχει μια εικόνα ότι αυτό είναι αφύσικο», με αυτόν τον τρόπο απάντησε στις φήμες που συχνά – πυκνά την θέλουν να χωρίζει.
«Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα γιατί δεν είναι προτεραιότητα ο έρωτας. Προτεραιότητα μένει η αγάπη», καταλήγει.
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- Η Ίντερ απέκτησε τον Γιακίροβιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες




