Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς : Δεν είναι πια μαζί
Διαβάστε και δείτε την δήλωση του
Αυτό ήταν πραγματικό σοκ! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς χώρισαν.
Η αποκάλυψη που κανένας δεν περίμενε
Σε μια ξαφνική ανακοίνωση προχώρησε κατά την διάρκεια του Πρω1νού του ANT1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά απευθυνόμενος στους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό έκανε μια αποκάλυψη σοκ!
Είπε ζωντανά στους τηλεθεατές πως χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς.
Οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια κοινής ζωής και συγκατοίκησης . Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ανέφερε πολλά για τον χωρισμό τους και ήταν τρομερά αμήχανος κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του.
Η αμήχανη δήλωση
«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε εδώ την δήλωση του
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026
- Σύλληψη 30χρονου στο Ηράκλειο – Είχε στο σπίτι του 2,5 κιλά κάνναβης και δενδρύλλια
- Στην Ινδία ο Νίκος Δένδιας – Στην ατζέντα άμυνα και διεθνή ασφάλεια
- Η αγορά του αλκοόλ υπέστη… «hangover» – Τι έφερε τη βουτιά [γράφημα]
- Τα «τρελά» χρήματα που ζητάει ο Χέιζ-Ντέιβις για να επιστρέψει στην Ευρώπη
- Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για την «Ιθάκη» και την ανάγκη νέας Μεταπολίτευσης


