«Άνοιγαν» αυτοκίνητα επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 31 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 28χρονο και τον 31χρονο, προχθές το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν όχημα και τους συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από την 7.09.2019 έως και την 9.9.2019, διέπραξαν ακόμη 11 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στον χώρο στάθμευσης του ίδιου αρχαιολογικού χώρου.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη ρουχισμού, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 19.000 ευρώ σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»




