ΝΒΑ : Στο κάδρο των Λέικερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν ο Έλληνας σταρ μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι του 2021 μένει ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς και πολλές ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη φαίνεται να καλοβλέπουν την περίπτωση του Έλληνα σταρ.
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Forbes», μία από αυτές που θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» τον «Greek Freak» από τους Μιλγουόκι Μπακς είναι οι Λος Άνζελες Λέικερς οι οποίοι εκείνο το καλοκαίρι αναμένεται να έχουν αρκετά μεγάλο χώρο στο σάλαρι καπ για να υπογράψουν τον 25χρονο φόργουορντ.
Όλα αυτά στηρίζονται στο γεγονός πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει και εκείνος ελεύθερος, αλλά θα είναι σε μια προχωρημένη ηλικία, ενώ ο Άντονι Ντέιβις μπορεί να «κυνηγήσει» τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από το επόμενο καλοκαίρι.
Φυσικά τον πρώτο λόγο στην περίπτωση του Γιάννη θα έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς, αφού όπως έχει κάνει γνωστό και ο Τζένεραλ Μάνατζερ των «ελαφιών», Τζον Χορστ, η ομάδα σκοπεύει να προσφέρει στον Αντετοκούνμπο το σούπερμαξ συμβόλαιο και να τον κρατήσει στο Ουινσκόνσιν.
- Όταν τα ταξίδια συνδυάζουν μάθηση και αναψυχή – 10 κορυφαίοι προορισμοί του 2026 για ανάπτυξη δεξιοτήτων
- Ελβετία: Η στιγμή που ξεσπά η φονική πυρκαγιά σε μπαρ στο Κραν Μοντανά – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Γκρεγκ Έιμπελ στη σκιά του Γουόρεν Μπάφετ – Νέος CEO στην Berkshire Hathaway
- Παρελθόν και επίσημα από την Τσέλσι ο Μαρέσκα
- «Γραμμένο για το γιο μου»: Η Άντζελα Δημητρίου για τη σπαρακτική ιστορία πίσω από το κομμάτι της «Ποια θυσία»
- Η Μάρτζορι Γκριν απολογείται για την αφέλειά της: Πώς από μαζορέτα του Τραμπ, μεταμορφώθηκε σε εχθρό του

