Καίτη Γαρμπή: Τραγούδησε μαζί με το γιο της
Σε μια συναυλία που άφησε εποχή
Με μια μεγάλη συναυλία η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε χτες τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας με χιλιάδες θαυμαστές της να δίνουν το παρόν σε αυτήν την ξεχωριστή επέτειο.
Στην πετυχημένη της συναυλία ήταν εκεί αρκετοί καλλιτέχνες που την αγαπούν και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κώστας Τουρνάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν μαζί της σε αυτό το μουσικό ταξίδι.
Δεν θα μπορούσαν φυσικά από την ιδιαίτερη στιγμή της τραγουδίστριας να λείπουν από το πλάι της ο άνδρας της Διονύσης Σχοινάς και ο πολυαγαπημένος της γιος Δημήτρης.
Σύσσωμη η οικογένεια Σχοινά στήριξε την μητέρα Καίτη και όλοι μαζί τραγούδησαν τις αθάνατες επιτυχίες της.
Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της χτεσινής συναυλίας ήταν εκείνη που η Κάιτη Γαρμπή μαζί με το γιο της τραγούδησαν μαζί το «Το λάθος». Η συγκινημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε την επιτυχία της ενώ ο Δημήτρης Σχοινάς έπαιξε στο πιάνο την μουσική του τραγουδιού.
Δείτε την όμορφη στιγμή τους:
- Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έχει ξεχάσει μέχρι και σήμερα ότι οι γονείς του έλειπαν από την βράβευσή του στα Όσκαρ
- Μεντιλίμπαρ: «Θα μπορούσε να έχει δώσει και 20 λεπτά καθυστερήσεις ο διαιτητής»
- Δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο: Συνεχώς καθυστερήσεις από τους παίκτες της Κηφισιάς
- Οι πολυεθνικές «πάνε» Κίνα – Ψάχνουν λύση στους… ανταγωνιστές τους
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)
- Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος του TikTok και γιατί είναι σπάνιος


