Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Βαλένθια (5-2)
Επιστροφή στις νίκες για τη Μπαρτσελόνα που επικράτησε εντός έδρας με 5-2 της Βαλένθια για την 4η αγωνιστική της La Liga.
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας με 5-2 της Βαλένθια για την 4η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στις νίκες.
Ο 16χρονος Ανσού Φατί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ 5 λεπτά αργότερα ήταν αυτός που πάσαρε στον Ντε Γιονγκ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 27′ ο Γκαμέιρο μείωσε σε 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πικέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 51′, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Λουίς Σουάρες βρήκε δίχτυα για το 4-1, σκοράροντας στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του.
Στο 82′ ο Ουρουγουανός φορ ξαναχτύπησε σκοράροντας για το 5-1, με τον Μάξι Γκόμες να μειώνει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Υπόκλιση σε Ντόρσεϊ από τη Euroleague: «Είναι κορυφαίος και απολαμβάνει κάθε στιγμή» (vid)
- «Κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλουν τον Καρέτσα»
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442