
Έκρηξη χύτρας αναστάτωσε ολόκληρη γειτονιά στη Λάρισα
Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα, μετά από κλήση στην Πυροσβεστική για έκρηξη και φωτιά σε σπίτι.
Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα, μετά από κλήση στην Πυροσβεστική για φωτιά σε σπίτι.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη και μετά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το χώρο της κουζίνας.
Στο σπίτι διέμενε μόνη της μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία φέρεται να είχε χύτρα μαγειρέματος στο μάτι της κουζίνας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο Πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες καθώς και άνδρες της εταιρείας αερίου για λόγους ασφαλείας.
Η γυναίκα δεν κινδύνεψε. Ωστόσο, ο θόρυβος αλλά και οι καπνοί που έβγαιναν από το σπίτι, σήκωσαν στο “πόδι” ολόκληρη τη γειτονιά.
- Φαραντούρης: Ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ
- Προειδοποίηση της ΔΟΕ: Νομικοί κίνδυνοι για ΛΟΑΤΚΙ+ αθλητές στη Σενεγάλη
- «Θα είμαι σε όλα τα δελτία ειδήσεων» – Όσα είπε ο 89χρονος πιστολέρο στον αστυνομικό που τον συνέλαβε
- Οι Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ – Η «επιστροφή» της παλιάς φρουράς, οι εντός και οι εκτός
- Τροχαίο Μεσαρά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 12χρονη
- Δημοσκόπηση: Οι κόκκινες κάρτες των πολιτών στην κυβέρνηση – Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ




